Tigla Metalica

Tigla metalica

Ca parte importanta a casei, un acoperis trebuie sa fie elegant, cu un aspect placut si compatibil cu constructia inansamblul eiindiferent ca este o cladire veche, o locuinta moderna sau o confortabila casa de vacantaPrin urmare,acoperisul trebuie sa se potriveasca tinutei constructiei tale, respectand atat culoarea, cat si stilul architectonic al acesteia.

Exista libertate deplina la alegereculori clasice pentru acoperis sau nuante modernedoua variante de acope-rire finala, custrat lucios sau mat al suprafetei, o gama larga de elemente de finisajtoate acestea pentru un acoperis frumos si eficient,pregatit sa protejeze pentru un timp indelungat.

tigla-clasic-3609-minTigla CLASIC

Este profilata din otel de grosime 0,50 mm, zincat (Z200-Z275), acoperit cu un strat de vopsea invarianta lucioasa si mata. Acest tip de tigla metalica este cel mai des utilizat, seamana cu tigleleclasice si se foloseste la constructiile cu regim rezidential.

Citeste mai mult [+]

 

tigla-balcanic-2453-minTigla BALCANIC

Este un produs elegant si rezistentimbinand aspectul traditional cu cel modern, realizat peutilaje cu tehnologie avansataAcest tip de invelitoare este preponderent folosita inrenovarile cladirilor dand un aspect elegant de conservare.
Citeste mai mult [+]

 

tigla-ibericTigla IBERIC

Țigla IBERIC este profilată din oțel de grosime între 0,50 și 0,60 mm, zincat (Z225-Z275), acoperit cu un strat de vopsea în variantă lucioasă și mată. Țigla metalică IBERIC poate fi livrată cu lungimi cuprinse între 500 mm și 7000 mm.

Citeste mai mult [+]

 

tigla-goticTigla GOTIC

Modelul este unul inspirat din peisajul etnografic carpatic caracterizat de constructii cu o geometrie predominant angulară. Astfel acest tip de construcții care au fost ridicate cu mulți ani în urmă pot avea acum un acoperiș nou modern și rezistent fără influențe negative asupra arhitecturii specifice.
Citeste mai mult [+]

 

tigla-romanicTigla ROMANIC

Țigla metalică ROMANIC se produce în 25 de nuanțe. Este un produs care se remarcă prin înălțimea profilului, aceasta fiind de 30 mm. Eleganța și durabilitatea modelului permit utilizarea lui pe construcțiile noi, dar și pe monumentele istorice sau construcțiile romanice cu o vechime de sute de ani.

Citeste mai mult [+]

 

retropanelRetro PANEL

Panourile de acoperis din tabla faltuita cu imbinare click reprezinta o solutie moderna indomeniul productiei de acoperisuri, cat si o alternativa simpla si rapida pentruacoperisurile traditionale “cu falt”.

Citeste mai mult [+]

 

 

Sunteți în căutarea unui acoperiș? Vreți să scăpați de problemele create de vechiul acoperiș sau vă mutați la casă nouă și nevoia unui sistem complet pentru acoperiș v-a adus pe pagina noastră? Ați ajuns unde trebuie! Mai jos găsiți punctele forte ale țiglei metalice BILKA.

Durată de viață. Un acoperiș din țiglă metalică, dacă este montat conform recomandărilor specialiștilor, trebuie să aibă aceeași durată de viață ca și construcția pe care a fost montat, minimum 50 – 60 de ani. Țigla metalică este rezistentă la ploaie, vânt, ninsori, mucegai, astfel acoperișul de țiglă metalică nu va fi afectat de acestea.

 

Greutatea. Rezistența și greutatea redusă fac din țigla metalică concurentul favorit la titlul de cea mai bună învelitoare. Pe un acoperiș de 200 mp se va așeza o greutate de 1.000 kg în cazul țiglei metalice spre deosebire de cele 10.000 de kg în cazul țiglei clasice.

 

Etanșeitate. Sistemul de prindere a modulelor de țiglă metalică prin suprapunere și prindere cu suruburi autofiletante asigură etanșeitate perfectă și nu permite scurgeri de apă sub învelitoare.

 

Rezistență la foc. Grad ridicat de rezistență la propagarea și răspândirea focului

 

Estetica. Acoperișul trebuie să pună în evidență frumusețea clădirii . Țigla metalică este singura soluție de învelitoare care oferă o gamă variată de culori, materiale și formă, astfel încât să se potrivească oricărui tip de construcție și să se integreze cu stilul arhitectural al comunității din care face parte.

 

Țigla metalică denumită popular și tablă tip țiglă sau simplu, tablă pentru acoperiș, reușește să înglobeze aceste caracteristici, fiind un produs ce permite libertate deplină la alegerea culorii și finisajelor. O altă caracteristică importantă pentru țigla metalică este aceea că permite montajul pe suprafețele curbate sau foarte abrupte.

Se poate opta pentru un acoperiş din țiglă metalică: ȋn culori şi nuanțe clasice sau moderne, două variante de acoperire finală, cu strat lucios sau mat şi o gamă largă de elemente de finisaj. Toate acestea pentru un acoperiş frumos şi eficient, pregătit să protejeze pentru un timp îndelungat.

Compozitia materialelor – sistemul de straturiLUCIOS

comp

1 – folie protectoare PVC: grosime 50 – 200 µm (aplicarea acesteia se face conform comenzii)
2 – lacul de suprafata : polyester (PE) 25 µm
3 – strat de baza: polyester (PE) min. 5
4/8 – strat pasivare
5/7 – strat de zinc: 200 – 275 g/m2
6 – tabla din otel / tabla din aluminiu
9 – strat de baza: polyester (PE) min 7 µm
10 – strat anticondensare (se aplica conform comenzii)

*Observatie in cazul tablei din aluminiu nu sunt valabile straturile 4, 5, 7, 8.

Compoziţia materialelor- sistemul destraturi: MAT

1 – folie protectoare PVC: grosime 50 – 200 µm (aplicarea acesteia se face conform comenzii)
2 – lacul de suprafatapoliester (PE) 35 µm
3 – stratul de bazapoliester (PE) min 5
4/8 – strat pasivare
5/7 – stratul de zinc: 200 – 275 g/m2
6 – tabla din otel / tabla din aluminiu
9 – strat de bazapoliester (PE) min 7 µm
10 – strat anticondensare (se aplica conform comenzii)

*Observatie in cazul tablei din aluminiu nu sunt valabile straturile 4, 5, 7, 8.